Cooking Spaces

Eerdere afleveringen vind je hier.

Uitzending 15 februari

Gegratineerde kip met mozzarella en pestosaus

Ingrediƫnten

Ontbeende kippenboutjes
Courgette
Ui
Kerstomaten
Pesto
Parmezaanse kaas
Pijnboompitjes
Peper en zout
Mozzarella
Olijfolie
Boter

 

Werkwijze

Snij de courgette en de ui in stukjes en bak ze glazig aan in de pan. Kruid met peper en zout. Kruid de blokjes kip, vet ze in met olijfolie en bak aan. Snijd de mozarella in blokjes. Leg de courgette, de ui, de kerstomaatjes, de kippenblokjes en de blokjes mozzarella in een schotel en strooi er een beetje parmezaanse kaas over. Zet de schotel 15 minuten in de oven. Rooster de pijnboompitjes en strooi ze op de ovenschotel.

Afwerking

Serveer op borden en werk af met pestosaus.