Affiche van M-IDZOMER in Leuven compleet met Tangerine Dream en Camille Camille

Affiche van M-IDZOMER in Leuven compleet met Tangerine Dream en Camille Camille

Affiche van M-IDZOMER in Leuven compleet met Tangerine Dream en Camille Camille

De affiche van het Leuvense vierdaagse festival M-IDZOMER is compleet. De organisatie voegde vanmorgen nog de laatste namen toe, waaronder de Berlijnse elektronische groep Tangerine Dream en Camille Camille, een zangeres van eigen bodem. Eerder dit jaar werden al verschillende andere straffe namen aangekondigd, zoals Novastar, Kruder & Dorfmeister, en Het Zesde Metaal. M-IDZOMER vindt dit jaar plaats tussen 1 en 4 augustus in het M-museum langs de Leopold Vanderkelenstraat. Voor 1 avond op het festival betaal je tussen 36 en 39 euro. Een combiticket kost je 137 euro.

Gerelateerd nieuws

  • UZ Leuven combineert verschillende soorten zorg om patiënten met zeldzame ziekten gericht te helpen

    UZ Leuven combineert verschillende soorten zorg om patiƫnten met zeldzame ziekten gericht te helpen

  • "Geen intentie om De Valk te ontruimen en geen sprake van overbodig geweld bij ontruiming tijdelijk rectoraat", zegt burgemeester Ridouani

    "Geen intentie om De Valk te ontruimen en geen sprake van overbodig geweld bij ontruiming tijdelijk rectoraat", zegt burgemeester Ridouani

  • Zowat alle 99 bewoners wzc De Ravestein blijven thuis op verkiezingsdag met medisch attest: "Veel mensen interesseert het niet meer"

    Zowat alle 99 bewoners wzc De Ravestein blijven thuis op verkiezingsdag met medisch attest: "Veel mensen interesseert het niet meer"

  • Leuvenaar Pieter Sisk plaatst zich voor 800 meter op Olympische Spelen

    Leuvenaar Pieter Sisk plaatst zich voor 800 meter op Olympische Spelen

  • Exit door grote poort voor Speelster van het Jaar Marie Detruyer (OH Leuven): "Ik verlaat OHL toch ook met pijn in het hart"

    Exit door grote poort voor Speelster van het Jaar Marie Detruyer (OH Leuven): "Ik verlaat OHL toch ook met pijn in het hart"