Laura Tesoro tweede naam op affiche van Lo For Life

Laura Tesoro tweede naam op affiche van Lo For Life

Laura Tesoro tweede naam op affiche van Lo For Life

Laura Tesoro staat op zaterdag 14 september op het podium van Lo For Life in Scherpenheuvel. Ook vorig jaar was Tesoro al te zien op het festival, toen als verrassingsact. Ook in 2019 speelde Laura tesoro al eens in de Lo For Live-tent. Op diezelfde zaterdag 14 september staat ook Pommelien Thijs op de affiche, dat maakte het festival vrijdag al bekend. De ticketverkoop gaat ook meteen enorm snel. De organisatie laat weten dat van bepaalde tickets al een derde verkocht is. Nadat Pommelien Thijs werd aangekondigd was er zelfs een tijd lang een online wachtrij, maar grote problemen met het online ticketsysteem waren er niet.

Gerelateerd nieuws

  • Nieuwe editie van Abdijentocht in Averbode op donderdag 9 mei

    Nieuwe editie van Abdijentocht in Averbode op donderdag 9 mei

  • Scherpenheuvel-Zichem investeert 2 miljoen euro in verschillende wegenwerken: een overzicht

    Scherpenheuvel-Zichem investeert 2 miljoen euro in verschillende wegenwerken: een overzicht

  • Floerebrug, Kosmosbrug en De Witte Brug. De 7 nieuwe bruggen in het Demerbekken kregen een naam: "Inspiratie gehaald uit omgeving en Ernest Claes"

    Floerebrug, Kosmosbrug en De Witte Brug. De 7 nieuwe bruggen in het Demerbekken kregen een naam: "Inspiratie gehaald uit omgeving en Ernest Claes"

  • Sterrenchef Thijs Vervloet van Colette - De Vijvers mee naar Olympische Spelen: "Heel vereerd om te mogen koken op Olympisch niveau"

    Sterrenchef Thijs Vervloet van Colette - De Vijvers mee naar Olympische Spelen: "Heel vereerd om te mogen koken op Olympisch niveau"

  • Tijdelijk maïsdoolhof op locatie van nieuw stadspark in Scherpenheuvel-Zichem

    Tijdelijk maïsdoolhof op locatie van nieuw stadspark in Scherpenheuvel-Zichem