Betekom geeft dubbele voorsprong weg op veld van Berg en Dal (3-2): "Volgende weken punten pakken"

In derde afdeling is  Betekom onderuit gegaan, met 3-2 op het veld van Berg en Dal, de afgetekende nummer 2 in de stand. Nochtans begint het voor Betekom perfect in Meerhout: al na zeven minuten brengt Matuasilua z'n ploeg op voorsprong. Op het half uur verdubbelt Tobias Vermeiren zelfs de voorsprong van de bezoekers. Maar vlak voor rust kan Berg en Dal de aansluitingstreffer scoren via Joris, een doelpunt dat de thuisploeg hoop geeft en op een slecht moment komt voor Betekom. Uiteindelijk zetten eerst Van Pol en twintig minuten voor affluiten Gevers de scheve situatie nog helemaal recht voor de Kempense ploeg. 3-2 dus, een zure nederlaag voor het Betekom van trainer Mathias Vrebosch.