Huidig burgemeester Marc Charlier lijsttrekker voor N-VA in Tervuren

Huidig burgemeester Marc Charlier lijsttrekker voor N-VA in Tervuren

Huidig burgemeester Marc Charlier lijsttrekker voor N-VA in Tervuren

In Tervuren is Marc Charlier kandidaat om zichzelf op te volgen als burgemeester. Hij wordt lijsttrekker voor N-VA. Vorige keer was dat nog Jan Spooren, maar die werd net geen twee jaar later provinciegouverneur. Charlier raakte in 2018 pas als 5e verkozen op de N-VA lijst, maar werd toch aangeduid als burgemeester. Hij was in de eerste jaren van de legislatuur voorzitter van de gemeenteraad. Eerder was ie ook al schepen in Tervuren. N-VA heeft negen van de 27 zetels in de gemeenteraad.

Gerelateerd nieuws

  • Everzwijnen blijven schade aanrichten in Tervuren, gemeente roept nogmaals op om everzwijnen in buurt van woningen te melden

    Everzwijnen blijven schade aanrichten in Tervuren, gemeente roept nogmaals op om everzwijnen in buurt van woningen te melden

  • Defecte printer legt woning in de Edouard Hubertilaan in Tervuren in de as

    Defecte printer legt woning in de Edouard Hubertilaan in Tervuren in de as

  • Markt van Tervuren verhuist deze maand naar Hoornzeelstraat, Kerkstraat en Kasteelstraat

    Markt van Tervuren verhuist deze maand naar Hoornzeelstraat, Kerkstraat en Kasteelstraat

  • Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"

    Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"

  • Tervuren vindt akkoord met Regie der Gebouwen over erfpacht Bootjeshuis, Koninklijke Moestuin en archeologische site met Sint-Hubertuskapel: "Willen sites nieuw leven inblazen"

    Tervuren vindt akkoord met Regie der Gebouwen over erfpacht Bootjeshuis, Koninklijke Moestuin en archeologische site met Sint-Hubertuskapel: "Willen sites nieuw leven inblazen"