Huidig burgemeester Marc Charlier lijsttrekker voor N-VA in Tervuren

Huidig burgemeester Marc Charlier lijsttrekker voor N-VA in Tervuren

Huidig burgemeester Marc Charlier lijsttrekker voor N-VA in Tervuren

In Tervuren is Marc Charlier kandidaat om zichzelf op te volgen als burgemeester. Hij wordt lijsttrekker voor N-VA. Vorige keer was dat nog Jan Spooren, maar die werd net geen twee jaar later provinciegouverneur. Charlier raakte in 2018 pas als 5e verkozen op de N-VA lijst, maar werd toch aangeduid als burgemeester. Hij was in de eerste jaren van de legislatuur voorzitter van de gemeenteraad. Eerder was ie ook al schepen in Tervuren. N-VA heeft negen van de 27 zetels in de gemeenteraad.

Gerelateerd nieuws

  • Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"

    Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"

  • Tervuren vindt akkoord met Regie der Gebouwen over erfpacht Bootjeshuis, Koninklijke Moestuin en archeologische site met Sint-Hubertuskapel: "Willen sites nieuw leven inblazen"

    Tervuren vindt akkoord met Regie der Gebouwen over erfpacht Bootjeshuis, Koninklijke Moestuin en archeologische site met Sint-Hubertuskapel: "Willen sites nieuw leven inblazen"

  • 5 nieuwe tennisvelden, een polyvalent hockey-tennisveld, drie padelterreinen en een vernieuwd clubhuis voor de Blue Lions in Tervuren

    5 nieuwe tennisvelden, een polyvalent hockey-tennisveld, drie padelterreinen en een vernieuwd clubhuis voor de Blue Lions in Tervuren

  • Het Spaans Huis in Tervuren is failliet: door de werken aan de fietssnelweg ging het al een tijd slecht

    Het Spaans Huis in Tervuren is failliet: door de werken aan de fietssnelweg ging het al een tijd slecht

  • Extra verkeershinder in Tervuren door werken aan Leonardtunnel: "Uitstellen zou nog erger zijn"

    Extra verkeershinder in Tervuren door werken aan Leonardtunnel: "Uitstellen zou nog erger zijn"