Francesca Sterckx neemt ons mee op een tocht vol culinaire ontdekkingen. Sterckx heeft daarbij veel aandacht voor lokale producten en de korte keten. Waarden die zij ook in haar eigen restaurant Mistinguett in Aarschot hoog in het vaandel draagt.
Koken, zaterdag en zondag op ROB-tv
In samenwerking met volgende partner:
Afleveringen
zaterdag 18 november 2023
Rode biet - appel - gorgonzola - knolselder
2 x rode biet1 x Jonagold ( 1 om te garneren)1 x ui1 jeneverbesLaurierSuikerZoutPeperAzijnKnolselderNoten (fijn gehakt) bv walnoot of
8 filets tongschar1 klein blikje linzen2 x vaste tomaten2 x wortelen1 x rode ui1 x venkel2 x sucrine (slaharten)PeperZoutBoterSuikerAppelazijn1. Snij venkel
4 x zwezerik (hart)Bussen Jonge wortelenErwtjes1 x rode uiRoomMosterdGraanmosterdAardappelBloemBoter1. Zwezerik opzetten2. Breng koud gezouten water aan de
zaterdag 19 november 2022
Aardappelsoep met gerookte forel, crouton, garnituur
Francesca laat ons weer watertanden met dit heerlijke gerecht. Probeer het zeker thuis ook eens te bereiden. Smakelijk!
Francesca laat ons weer watertanden met dit heerlijke gerecht. Probeer het zeker thuis ook eens te bereiden. Smakelijk!
zaterdag 05 november 2022
Mousse van witte chocolade en geitenkaas - appelsien - crumble
Vandaag op het menu: een lekker dessert voor deze wintermaanden. Smakelijk!
zaterdag 29 oktober 2022
Traag gegaarde witte kool - tahini - pijnboompitten - rucola
undefined
zaterdag 25 juni 2022
De Smaak van de Chef - aflevering 4
In deze laatste aflevering van De Smaak van de Chef gaat niet Ben maar zijn zoon Jack achter de kookpotten staan. Hij maakt een heerlijk dessert klaar. Marc
zaterdag 18 juni 2022
De Smaak van de Chef - aflevering 3
Wat tovert Ben van Bistro Bibois dit weekend op tafel? We blikken nostalgisch terug op hun 30-jarige carrière.Marc Dulst zorgt uiteraard weer voor een passende
zaterdag 11 juni 2022
De Smaak van de Chef - aflevering 2
Chef-kok Ben van Bistro Bibois maakt weer een heerlijk gerecht klaar. Deze keer een hoofdgerecht. Brecht gaat op verkenning in het hotel en in de wijnkelder van
zaterdag 04 juni 2022
De Smaak van de Chef - aflevering 1
In dit nieuwe culinaire programma gaan we op zoek naar de man achter de chefkok van bistro Bibois en de man achter de heerlijke wijnen van Dulst, wijnen met
zaterdag 04 december 2021
Rundsköfte - witloof - peer - blauwe kaas
Nog een laatste keer gaat onze kok Raf Verstraete voor jou aan de slag. Smakelijk!