Koken aflevering 5: Open ravioli
Deze reeks van Koken sluiten we af met een open ravioli van tomatencompote, courgettini en amandelschilfers. Genieten maar!
Open ravioli / vis /courgettes / tomatencompote / amandelschilfers:
4 lasagnevellen
4 filets zeebaars
1 courgette
300 g kerstomaatjes
1 x sjalot
2 eetlepels amandelschilfers
1 x burrata
125 g grijze garnalen
Parmezaanse kaas
1 x teentje look
Basilicum
peper
Zout
Tomaatjes snijden en aanstoven samen met de sjalot en een klein teentje look
Courgette snijden met de mandoline, water aan de kook brengen met wat zout en heel kort koken
Water aan de kook brengen voor de pasta, deze gaarkoken zoals aangegeven op de verpakking, indien gewenst uitsteken met een ronde vorm
Amandelschilfers roosteren in de pan
Vis afkruiden en aanbakken
Dresseren:
Beginnen met een pastavel op de bodem van het bord, hierop een bodempje van de tomatensaus + vis + burrata.
Afdekken met het tweede pastavel, hierboven komt de courgette.
Afwerken met gemalen parmezaanse kaas, grijze garnalen en de basilicum.