Waar kan ik ROBtv bekijken?

Veelgestelde Vragen

Analoge kijkers, dat is via de traditionele kabel, kunnen overal in Oost-Brabant ROBtv ontvangen. Zoek op je tv-toestel naar het kanaal waarop ROBtv wordt uitgezonden.

• Waar kan ik ROBtv bekijken?

Analoge kijkers, dat is via de traditionele kabel, kunnen overal in Oost-Brabant ROBtv ontvangen. Zoek op je tv-toestel naar het kanaal waarop ROBtv wordt uitgezonden.

Digitale kijkers van Telenet en Proximus kunnen in Oost-Brabant ROBtv ontvangen op hun setup-box. Nieuwe installaties (of bij het herstellen van de volgorde van de zenders ) hebben ROBtv op volgende kanalen staan:

• Telenet: kanaal 8
    • Proximus: kanaal 181 (ga naar kanaal 10 op ProximusTV voor instructies om ROBtv op 10 te plaatsen)

Via de Telenet TV-Theek en Proximus On Demand worden ook programma's aangeboden om te herbekijken. Nieuwsuitzendingen zijn gratis. Andere programma's zijn tegen betaling te herbekijken.