16 Leuvense vitrines worden versierd in kader van Wereld Alzheimer Dag

16 Leuvense vitrines worden versierd in kader van Wereld Alzheimer Dag

16 Leuvense vitrines worden versierd in kader van Wereld Alzheimer Dag

In het kader van Wereld Alzheimer Dag verschijnen vanaf vandaag 75 verhalen en getuigenissen over dementie in 16 Leuvense vitrines. Die vind je onder meer bij de Oxfam Wereldwinkel in de Parijsstraat en bij de Flying Tiger in de Brusselsestraat. In de vitrines worden de verhalen en getuigenissen uitgebeeld met persoonlijke objecten, illustraties en een QR-code voor meer informatie. De komende 3 weekends kan je ook deelnemen aan een begeleide wandeling die je langs elke deelnemende vitrine brengt. Die vindt plaats op zaterdag vanaf 11 u. en op zondag vanaf 14.30 u. Meer info vind je via onze website 

Gerelateerd nieuws

  • Leuven creëert nieuwe speelplek met natuurlijke speelelementen aan Sint-Maartensdal

    Leuven creëert nieuwe speelplek met natuurlijke speelelementen aan Sint-Maartensdal

  • Pop-uploket van UiTPAS in bibliotheek Tweebronnen in Leuven wordt permanent

    Pop-uploket van UiTPAS in bibliotheek Tweebronnen in Leuven wordt permanent

  • Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

    Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

  • OH Leuven wint met 3-1 van Standard en pakt derde zege in Europe Play-offs

    OH Leuven wint met 3-1 van Standard en pakt derde zege in Europe Play-offs

  • Brandweerman maakt gigantische muurschildering op kazerne Leuven: "Als andere kazernes dit ook willen, sta ik daar zeker voor open"

    Brandweerman maakt gigantische muurschildering op kazerne Leuven: "Als andere kazernes dit ook willen, sta ik daar zeker voor open"