2 twintigers betrapt met grote hoeveelheid drugs nadat ze bijna voetganger aanrijden in Leuven

2 twintigers betrapt met grote hoeveelheid drugs nadat ze bijna voetganger aanrijden in Leuven

2 twintigers betrapt met grote hoeveelheid drugs nadat ze bijna voetganger aanrijden in Leuven

De Leuvense politie heeft een man van 21 uit Landen en een man van 25 uit Linter betrapt met een grote hoeveelheid drugs in hun wagen. Vrijdag reden ze bijna een voetganger aan in het centrum van Leuven, agenten zetten hun wagen aan de kant en vonden 7 gram hasj, 33 gram ketamine en 139 xtc-pillen. Onder een zetel lag ook nog een dolkmes. Eén van de twee verdachten rukte zich los en wilde vluchten, maar hij werd snel weer ingerekend. De bestuurder van de wagen testte ook positief op cocaïne. In de huizen van de twee mannen werden nog meer drugs gevonden. De man van 25 is vrij onder voorwaarden, de man van 21 blijft aangehouden.  

Gerelateerd nieuws

  • Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

    Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

  • OH Leuven wint met 3-1 van Standard en pakt derde zege in Europe Play-offs

    OH Leuven wint met 3-1 van Standard en pakt derde zege in Europe Play-offs

  • Brandweerman maakt gigantische muurschildering op kazerne Leuven: "Als andere kazernes dit ook willen, sta ik daar zeker voor open"

    Brandweerman maakt gigantische muurschildering op kazerne Leuven: "Als andere kazernes dit ook willen, sta ik daar zeker voor open"

  • Dieven richten voor 5.000 euro schade aan in Sportschuur in Wilsele

    Dieven richten voor 5.000 euro schade aan in Sportschuur in Wilsele

  • Titel lijkt weg voor vrouwen van OHL na nederlaag tegen Anderlecht

    Titel lijkt weg voor vrouwen van OHL na nederlaag tegen Anderlecht