8 jaar cel voor overvaller van juwelierszaak in Tervuren

8 jaar cel voor overvaller van juwelierszaak in Tervuren

8 jaar cel voor overvaller van juwelierszaak in Tervuren

De man die op 6 oktober 2020 een juwelierszaak in Tervuren overviel, is veroordeeld tot 8 jaar cel. De man van 52 had zich vermomd als pakjesbezorger om geen argwaan op te wekken. Eenmaal binnen trok hij een pistool en bond hij de juwelier en een klant vast met colsonbandjes. De overvaller vulde zijn zakken met net geen 80.000 euro aan juwelen. De politie kon de juwelier en de klant bevrijden en op de colsonbandjes vonden de agenten het DNA van de overvaller. Na een homejacking in Merchtem is hij tegen de lamp gelopen.  Het is de 24ste veroordeling van de man, die eerder al 13 jaar in de cel doorbracht. 

Gerelateerd nieuws

  • Everzwijnen blijven schade aanrichten in Tervuren, gemeente roept nogmaals op om everzwijnen in buurt van woningen te melden

    Everzwijnen blijven schade aanrichten in Tervuren, gemeente roept nogmaals op om everzwijnen in buurt van woningen te melden

  • Defecte printer legt woning in de Edouard Hubertilaan in Tervuren in de as

    Defecte printer legt woning in de Edouard Hubertilaan in Tervuren in de as

  • Markt van Tervuren verhuist deze maand naar Hoornzeelstraat, Kerkstraat en Kasteelstraat

    Markt van Tervuren verhuist deze maand naar Hoornzeelstraat, Kerkstraat en Kasteelstraat

  • Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"

    Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"

  • Tervuren vindt akkoord met Regie der Gebouwen over erfpacht Bootjeshuis, Koninklijke Moestuin en archeologische site met Sint-Hubertuskapel: "Willen sites nieuw leven inblazen"

    Tervuren vindt akkoord met Regie der Gebouwen over erfpacht Bootjeshuis, Koninklijke Moestuin en archeologische site met Sint-Hubertuskapel: "Willen sites nieuw leven inblazen"