Alle ziekenhuizen in de regio checken patiënten op symptomen van corona vóór de raadpleging

Alle ziekenhuizen in de regio checken patiënten op symptomen van corona vóór de raadpleging

Alle ziekenhuizen in de regio checken patiënten op symptomen van corona vóór de raadpleging

Als je in onze regio naar het ziekenhuis moet voor een raadpleging die niets met corona te maken heeft, checkt elk ziekenhuis voor je raadpleging wel of je symptomen van corona hebt. Echt testen op corona doen ziekenhuizen niet voor een raadpleging. Dat is anders voor patiënten die opgenomen worden in het ziekenhuis, voor bijvoorbeeld een ingreep. Zij krijgen wel een coronatest een paar dagen voor de opname. 

Gerelateerd nieuws

  • KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

    KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

  • Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

    Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

  • Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

    Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

  • Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

    Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

  • Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"

    Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"