Archeologen volop bezig met tuinonderzoek in de Abdij van Park in Heverlee

Archeologen volop bezig met tuinonderzoek in de Abdij van Park in Heverlee

Archeologen volop bezig met tuinonderzoek in de Abdij van Park in Heverlee

In de binnentuin van de abdij van Park in Heverlee zijn archeologen volop bezig met een tuinonderzoek. Dat doen ze in opdracht van de Stad Leuven. Leuven wil de geschiedenis van de abdijtuinen laten uitspitten. Alle informatie die naar boven komt, wil de stad gebruiken om de abdijtuin in de toekomst opnieuw historisch correct aan te leggen. 

Gerelateerd nieuws

  • Brandweerman maakt gigantische muurschildering op kazerne Leuven: "Als andere kazernes dit ook willen, sta ik daar zeker voor open"

    Brandweerman maakt gigantische muurschildering op kazerne Leuven: "Als andere kazernes dit ook willen, sta ik daar zeker voor open"

  • Dieven richten voor 5.000 euro schade aan in Sportschuur in Wilsele

    Dieven richten voor 5.000 euro schade aan in Sportschuur in Wilsele

  • Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

    Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

  • KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

    KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

  • Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "Veel leuker dan stilzitten op een stoel"

    Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "Veel leuker dan stilzitten op een stoel"