David Hubert blijft nog en jaartje bij OHL

David Hubert blijft nog en jaartje bij OHL

David Hubert blijft nog en jaartje bij OHL

David Hubert speelt ook volgend seizoen bij Oud-Heverlee Leuven. De middenvelder tekende bij tot juni volgend jaar. Hubert kwam in 2017 over van Moeskroen en ontpopte zich al snel tot één van de grote namen aan Den Dreef. Begin dit seizoen leek hij dan toch even op een doodspoor te zitten bij OHL, maar Hubert herpakte zich . En vooral na de komst van Euvrard , die hem een rijtje achteruit schoof en hem in zijn driemansdefensie neerzette, maakte Hubert zich opnieuw onmisbaar. De club is dan ook enorm bij met de contractverlenging . Wat echte nieuwkomers betreft, blijft het wel verrassend stil aan Den Dreef.

Gerelateerd nieuws

  • OH Leuven wint met 3-1 van Standard en pakt derde zege in Europe Play-offs

    OH Leuven wint met 3-1 van Standard en pakt derde zege in Europe Play-offs

  • Brandweerman maakt gigantische muurschildering op kazerne Leuven: "Als andere kazernes dit ook willen, sta ik daar zeker voor open"

    Brandweerman maakt gigantische muurschildering op kazerne Leuven: "Als andere kazernes dit ook willen, sta ik daar zeker voor open"

  • Dieven richten voor 5.000 euro schade aan in Sportschuur in Wilsele

    Dieven richten voor 5.000 euro schade aan in Sportschuur in Wilsele

  • Titel lijkt weg voor vrouwen van OHL na nederlaag tegen Anderlecht

    Titel lijkt weg voor vrouwen van OHL na nederlaag tegen Anderlecht

  • Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

    Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"