Drugsdeal in Leuven gaat fout: man krijgt messteek in buik

Drugsdeal in Leuven gaat fout: man krijgt messteek in buik

Drugsdeal in Leuven gaat fout: man krijgt messteek in buik

In Leuven is een man van 38 vrijdagavond in het ziekenhuis beland nadat hij werd gestoken in zijn buik. Dat heeft het parket vandaag bekendgemaakt. Hij kocht cocaïne bij twee Afghaanse mannen en betaalde hen met zijn tablet. Toen hij merkte dat de cocaïne van slechte kwaliteit was, wou hij zijn tablet terug. De drugsverkopers weigerden dat en staken de man in zijn buik. Twee meisjes die het slachtoffer zagen in de Naamsestraat, hebben hem naar het ziekenhuis gebracht. De politie van Leuven heeft ondertussen een verdachte van 19 jaar opgepakt. Hij werd door de onderzoeksrechter aangehouden en verschijnt vrijdag voor de raadkamer. 

Gerelateerd nieuws

  • KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

    KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

  • Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

    Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

  • Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

    Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

  • Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

    Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

  • Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"

    Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"