Graffiti illegaal? Jongeren mogen voor 1 dag hun spuitbus bovenhalen op Tivolibrug in Leuven

Graffiti illegaal? Jongeren mogen voor 1 dag hun spuitbus bovenhalen op Tivolibrug in Leuven

Graffiti illegaal? Jongeren mogen voor 1 dag hun spuitbus bovenhalen op Tivolibrug in Leuven

De Tivolibrug in Leuven is enkele maanden afgesloten voor werken. Het ideale moment dus om de plek op te fleuren. De Stad Leuven heeft de muren van de brug wit geschilderd. Vanmiddag mochten kinderen en jonge kunstenaars hun graffitiskills uitproberen om zo de brug in een nieuw kleedje te steken. VOLSOM Zaterdag is het dan de beurt aan echte professionals. 18 Leuvense artiesten onder wie Bisser gaan met de spuitbus aan de slag. Zowel de onderkant, de bovenkant als de zijkanten van de brug zullen er helemaal anders uitzien. De grond wordt een aquarium in 3D. En de brug zelf, zal eruit zien als een oerwoud. Op die manier wordt het een beleving om erdoor te wandelen.

Gerelateerd nieuws

  • KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

    KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

  • Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

    Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

  • Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

    Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

  • Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

    Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

  • Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"

    Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"