Homokoppel krijgt het aan de stok in snackbar in Leuven

Homokoppel krijgt het aan de stok in snackbar in Leuven

Homokoppel krijgt het aan de stok in snackbar in Leuven

In Leuven hebben afgelopen zaterdag 2 mannen die een koppel vormen problemen gekregen in een snackbar in de Naamsestraat. De mannen van 31 en 26 kwamen er tegen 6u 's morgens iets eten. Volgens het koppel maakte één van de medewerkers van de snackbar een opmerking over hun geaardheid. De discussie die daarop volgde liep uit de hand: er vielen enkele klappen tussen het homokoppel en drie aanwezige mannen. Zeker één van die mannen werkt ook in de snackbar. Niemand raakte ernstig gewond maar de politie werd wel opgebeld. Die onderzoekt nu of er sprake is van homofoob geweld.

Gerelateerd nieuws

  • KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

    KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

  • Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

    Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

  • Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

    Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

  • Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

    Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

  • Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"

    Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"