"Horeca heropenen op 1 maart? Een te positief scenario"

"Horeca heropenen op 1 maart? Een te positief scenario"

"Horeca heropenen op 1 maart? Een te positief scenario"

Dat uitbaters van een horecazaak zeggen dat het veilig is om te heropenen, is natuurlijk geen verrassing. Maar klopt dat wel, ook als je het zo organiseert dat mensen elkaar zo weinig mogelijk kruisen en elk aan hun aparte tafel blijven zitten?  Volgens biostatisticus Geert Molenberghs is er toch een risico.

Gerelateerd nieuws

  • De vrouwen van OHL verliezen de bekerfinale en grijpen naast hun eerste prijs ooit

    De vrouwen van OHL verliezen de bekerfinale en grijpen naast hun eerste prijs ooit

  • Leuvense onderzoekers realiseren doorbraak in onderzoek naar darmkanker: "Een aantal bacteriën specifiek gelinkt aan darmkanker"

    Leuvense onderzoekers realiseren doorbraak in onderzoek naar darmkanker: "Een aantal bacteriën specifiek gelinkt aan darmkanker"

  • Molenaar maalt zelf meel in Heimolen in Keerbergen: "Ons meel is van een totaal andere kwaliteit als dat van de meelfabriek"

    Molenaar maalt zelf meel in Heimolen in Keerbergen: "Ons meel is van een totaal andere kwaliteit als dat van de meelfabriek"

  • Huis aan Albert Renierplein in Aarschot waar tweede brandbom ontplofte onbewoonbaar verklaard

    Huis aan Albert Renierplein in Aarschot waar tweede brandbom ontplofte onbewoonbaar verklaard

  • Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"

    Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"