Leuke teambuilding tijdens Researchrun in Haasrode

Leuke teambuilding tijdens Researchrun in Haasrode

Leuke teambuilding tijdens Researchrun in Haasrode

Aan het Researchpark in Haasrode hebben heel wat lopers zich verzameld voor de Researchrun. Dat is een loopwedstrijd voor ploegen, maar de bedoeling is niet dat ze elkaar aflossen. Nee, ze moeten samen lopen. De eerste loper loopt een rondje, daarna sluit de tweede aan en de derde en laatste ronde loopt de hele groep samen. Teambuilding staat dus centraal, want de ploeg moet samen over de meet geraken. En wie niet wou lopen, kon ook gewoon gaan wandelen.

Gerelateerd nieuws

  • KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

    KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

  • Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

    Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

  • Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

    Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

  • Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

    Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

  • Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"

    Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"