Leuvense kerstmarkt met kerstliedjes, jenevers en foute kersttruien officieel open

Leuvense kerstmarkt met kerstliedjes, jenevers en foute kersttruien officieel open

Leuvense kerstmarkt met kerstliedjes, jenevers en foute kersttruien officieel open

Vanmiddag om 12u is in Leuven de kerstmarkt open gegaan. En dat betekent weer meer dan twee weken kerstgezelligheid op het Ladeuze- en herbert Hooverplein. Veel veranderd, in vergelijking met vorig jaar, is er niet, maar dat maakt de early birds op de kerstmarkt vandaag bitter weinig uit. Ook de lichte regen, kon de bezoekers deze middag niet deren.

Gerelateerd nieuws

  • Titel lijkt weg voor vrouwen van OHL na nederlaag tegen Anderlecht

    Titel lijkt weg voor vrouwen van OHL na nederlaag tegen Anderlecht

  • Brandweerman maakt gigantische muurschildering op kazerne Leuven: "Als andere kazernes dit ook willen, sta ik daar zeker voor open"

    Brandweerman maakt gigantische muurschildering op kazerne Leuven: "Als andere kazernes dit ook willen, sta ik daar zeker voor open"

  • Dieven richten voor 5.000 euro schade aan in Sportschuur in Wilsele

    Dieven richten voor 5.000 euro schade aan in Sportschuur in Wilsele

  • Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

    Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

  • KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

    KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"