Leuvense vestiging call center Harvest Group verdwijnt

Leuvense vestiging call center Harvest Group verdwijnt

Leuvense vestiging call center Harvest Group verdwijnt

In Leuven verdwijnt communicatiecenter Harvest Group normaal nog voor het einde van dit jaar uit het straatbeeld. Het bedrijf met vestigingen in ondermeer Leuven, Antwerpen en Mechelen heeft besloten zijn krachten te bundelen met een ander groot communicatiecenter om zo sterker te staan op de internationale markt. Door de samensmelting sluit de vestiging in de Sint-Maartenstraat in Leuven definitief de deuren. Ontslagen volgen er niet, de 27 medewerkers worden ondergebracht in andere vestigingen of mogen van thuis uit werken. De beslissing om te stoppen met hun kantoor in Leuven, is volgens Harvest Group vooral een budgettaire.

Gerelateerd nieuws

  • Dieven richten voor 5.000 euro schade aan in Sportschuur in Wilsele

    Dieven richten voor 5.000 euro schade aan in Sportschuur in Wilsele

  • OH Leuven wint met 3-1 van Standard en pakt derde zege in Europe Play-offs

    OH Leuven wint met 3-1 van Standard en pakt derde zege in Europe Play-offs

  • Titel lijkt weg voor vrouwen van OHL na nederlaag tegen Anderlecht

    Titel lijkt weg voor vrouwen van OHL na nederlaag tegen Anderlecht

  • Brandweerman maakt gigantische muurschildering op kazerne Leuven: "Als andere kazernes dit ook willen, sta ik daar zeker voor open"

    Brandweerman maakt gigantische muurschildering op kazerne Leuven: "Als andere kazernes dit ook willen, sta ik daar zeker voor open"

  • Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

    Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"