Nieuwe architect voor renovatie Hal 9 in Kessel-lo

Nieuwe architect voor renovatie Hal 9 in Kessel-lo

Nieuwe architect voor renovatie Hal 9 in Kessel-lo

De stad Leuven heeft een nieuwe architect onder de arm genomen voor de restauratie van Hal 9 in Kessel-Lo. Da's de hal tegenover Hal 5. Hal 9 staat al enkele jaren te verkommeren en de stad wil het pand al langer onder handen nemen. Het moet op termijn een verzamelplaats voor de jeugd uit de buurt worden. Zo zal de speelpleinwerking er bijvoorbeeld activiteiten kunnen organiseren. Tegen 2024 start de renovatie. In 2025 zou , als alles goed gaat, de hal moeten openen.

Gerelateerd nieuws

  • De vrouwen van OHL verliezen de bekerfinale en grijpen naast hun eerste prijs ooit

    De vrouwen van OHL verliezen de bekerfinale en grijpen naast hun eerste prijs ooit

  • Leuvense onderzoekers realiseren doorbraak in onderzoek naar darmkanker: "Een aantal bacteriën specifiek gelinkt aan darmkanker"

    Leuvense onderzoekers realiseren doorbraak in onderzoek naar darmkanker: "Een aantal bacteriën specifiek gelinkt aan darmkanker"

  • Molenaar maalt zelf meel in Heimolen in Keerbergen: "Ons meel is van een totaal andere kwaliteit als dat van de meelfabriek"

    Molenaar maalt zelf meel in Heimolen in Keerbergen: "Ons meel is van een totaal andere kwaliteit als dat van de meelfabriek"

  • Huis aan Albert Renierplein in Aarschot waar tweede brandbom ontplofte onbewoonbaar verklaard

    Huis aan Albert Renierplein in Aarschot waar tweede brandbom ontplofte onbewoonbaar verklaard

  • Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"

    Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"