Nu ook Vrouwen van het Jaar in Leuven

Nu ook Vrouwen van het Jaar in Leuven

Nu ook Vrouwen van het Jaar in Leuven

Na de 'Mannen van het jaar', zijn ook de 'Vrouwen van het jaar' in het leven geroepen. Het is een groep vrouwen die in het jaar erop 40 jaar worden. Ze noemen zichzelf dan ook de "Vrouwen van 1978 en 19De traditie wil dat Leuvense vrouwen die 40 worden,


lk jaar wordt er in maart een groep samengesteld van mannen die in het jaar erop 40 jaar worden. Die noemen zichzelf dan "Mannen van ..." aan te vullen met hun geboortejaar. De vrouwen volgen dat voorbeeld nu ook. "De bedoeling is vooral om een vriendengroep te vormen en regelmatig activiteiten te organiseren", vertelt initiatiefneemster Barbara Wydooghe. Daarom lanceren ze een oproep aan alle Leuvense vrouwen die geboren zijn in 1978 of 1979 om mee te doen. "Net als de mannen zullen we een clubje oprichten en onszelf de Vrouwen van 1978 of 1979 noemen."


QUOTE KATTY WUYTS / LADIES 1978

"We gaan zijn café hier, café sport, gebruiken als uitvalsbasis

Gerelateerd nieuws

  • Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

    Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

  • KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

    KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

  • Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

    Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

  • Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

    Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

  • Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"

    Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"