Online reserveren om te shoppen in Leuven is voor veel handelaars een succes

Online reserveren om te shoppen in Leuven is voor veel handelaars een succes

Online reserveren om te shoppen in Leuven is voor veel handelaars een succes

Shoppen op afspraak in de Leuvense winkels is voor heel wat handelaars meteen een succes. Klanten zijn op zoek naar een veilige manier om te winkelen, en het reservatiesysteem zorgt ervoor dat er nooit teveel klanten tegelijkertijd zijn. Het geeft ook het winkelpersoneel de ruimte om jou goed te helpen. Bij lingeriewinkel Carissima in Leuven lopen de reserveringen dan ook vlot binnen. 

Gerelateerd nieuws

  • KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

    KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

  • Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

    Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

  • Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

    Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

  • Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

    Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

  • Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"

    Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"