Speciale eenheden aan Sint-Maartensdal in Leuven: verwarde man verschuilt zich in gebouw

Speciale eenheden aan Sint-Maartensdal in Leuven: verwarde man verschuilt zich in gebouw

Speciale eenheden aan Sint-Maartensdal in Leuven: verwarde man verschuilt zich in gebouw

Aan het Sint-Maartensdal in Leuven is een speciale politie-interventie aan de gang. Een verwarde man verschuilt zich in het gebouw. Hij woont in één van de appartementen en weigert om mee te gaan met de medische hulpdiensten. Meer details ontbreken voorlopig. De politie heeft rond 15 u. vanmiddag bijstand gekregen van speciale eenheden om de veiligheid van de man en de buurt te garanderen.

Gerelateerd nieuws

  • KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

    KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

  • Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

    Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

  • Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

    Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

  • Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

    Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

  • Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"

    Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"