Stad Leuven zit met politie en horeca rond tafel over Oude Markt

Stad Leuven zit met politie en horeca rond tafel over Oude Markt

Stad Leuven zit met politie en horeca rond tafel over Oude Markt

De stad Leuven heeft vandaag een eerste keer rond de tafel gezeten met politie en horeca om maatregelen te nemen tegen het uitgaansgeweld op de Oude Markt. Wat er op dat overleg gezegd is, wil geen van de betrokken partijen kwijt. Bedoeling is wel om nog voor het einde van de zomervakantie te beslissen welke maatregelen er precies zullen genomen worden. Zo is onder meer een vast sluitingsuur voor de cafés op de Oude Markt een van de voorstellen dat de afgelopen dagen naar boven kwam.

Bekijk meer nieuws over:

Gerelateerd nieuws

  • KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

    KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

  • Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

    Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

  • Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

    Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

  • Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

    Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

  • Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"

    Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"