Topschutter Mario González neemt na één seizoen alweer afscheid van OHL en keert terug naar Portugese SC Braga

Topschutter Mario González neemt na één seizoen alweer afscheid van OHL en keert terug naar Portugese SC Braga

Topschutter Mario González neemt na één seizoen alweer afscheid van OHL en keert terug naar Portugese SC Braga

Oud-Heverlee Leuven neemt afscheid van zijn topschutter van afgelopen seizoen, Mario González. González scoorde 15 keer in 24 wedstrijden. Vooral in het begin was de Spanjaard van goudwaarde voor OHL. In zijn eerste wedstrijden scoorde González aan de lopende band, maar daarna stokte de doelpuntenmachine een beetje en was het een pak minder. Eén van de redenen was het feit dat spits van de ene blessure in de andere blessure sukkelde. Sinds midden januari scoorde hij dan ook niet meer. OHL huurde González afgelopen seizoen van de Portugese club Braga en had ook een aankoopoptie van 2,75 miljoen euro. Die licht Leuven dus niet en daarom zal González volgend jaar niet meer te zien zijn aan Den Dreef. En zo mag Leuven dus alweer op zoek naar een nieuwe spits.

Gerelateerd nieuws

  • KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

    KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

  • Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

    Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

  • Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

    Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

  • Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

    Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

  • Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"

    Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"