Twee weken na opening is nieuw fietspad in Tervuren al in slechte staat

Twee weken na opening is nieuw fietspad in Tervuren al in slechte staat

Twee weken na opening is nieuw fietspad in Tervuren al in slechte staat

Amper twee weken na de opening van het nieuwe fietspad langs de Tervurenlaan in Tervuren, moet het fietspad alweer onder handen genomen worden. Op heel wat stukken zijn er diepe bandensporen. Het fietspad is half verhard, omdat het door het Zoniënwoud loopt en een volledig verhard fietspad mag niet. Toch is het heel vreemd dat het fietspad nu al in zo'n slechte staat verkeert. De aannemer gaat op zoek naar een oplossing.

Gerelateerd nieuws

  • Defecte printer legt woning in de Edouard Hubertilaan in Tervuren in de as

    Defecte printer legt woning in de Edouard Hubertilaan in Tervuren in de as

  • Markt van Tervuren verhuist deze maand naar Hoornzeelstraat, Kerkstraat en Kasteelstraat

    Markt van Tervuren verhuist deze maand naar Hoornzeelstraat, Kerkstraat en Kasteelstraat

  • Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"

    Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"

  • Tervuren vindt akkoord met Regie der Gebouwen over erfpacht Bootjeshuis, Koninklijke Moestuin en archeologische site met Sint-Hubertuskapel: "Willen sites nieuw leven inblazen"

    Tervuren vindt akkoord met Regie der Gebouwen over erfpacht Bootjeshuis, Koninklijke Moestuin en archeologische site met Sint-Hubertuskapel: "Willen sites nieuw leven inblazen"

  • 5 nieuwe tennisvelden, een polyvalent hockey-tennisveld, drie padelterreinen en een vernieuwd clubhuis voor de Blue Lions in Tervuren

    5 nieuwe tennisvelden, een polyvalent hockey-tennisveld, drie padelterreinen en een vernieuwd clubhuis voor de Blue Lions in Tervuren