Uitbater van nachtwinkel in Diest krijgt corona-pv van 750 euro en moet winkel sluiten

Uitbater van nachtwinkel in Diest krijgt corona-pv van 750 euro en moet winkel sluiten

Uitbater van nachtwinkel in Diest krijgt corona-pv van 750 euro en moet winkel sluiten

Na een politiecontrole en op bevel van de burgemeester van Diest is daar zaterdagavond een nachtwinkel moeten sluiten. De uitbater krijgt een corona-pv van 750 euro omdat ie ook na acht uur nog alcohol verkocht. En dat is in ons land tijdelijk verboden. De politie van Diest deed de ontdekking toen die in de Statiestraat een man van 56 uit Diest met een wit plastic zakje uit de nachtwinkel zag komen. Omdat de man niet wilde stoppen voor de politie werd hij geboeid. Hij bleek in het bezit van zes blikjes bier. De Diestenaar kreeg een boete van 250 euro en zal zich later ook nog moeten verantwoorden voor zijn weerspannigheid. De politie van de zone Demerdal hield afgelopen weekend heel veel verschillende controles. Zo werden er vrijdagnacht als tijdens de nacht van zaterdag op zondag telkens 3 mensen betrapt die de avondklok niet respecteerden.

Gerelateerd nieuws

  • Neurologe uit Diest wint Gran Fondo van Mallorca en klopt Contador: "Ik had wel profwielrenster willen zijn"

    Neurologe uit Diest wint Gran Fondo van Mallorca en klopt Contador: "Ik had wel profwielrenster willen zijn"

  • Kan je in de toekomst nog zwemmen in provinciedomeinen van Kessel-Lo en Diest?: "Er zijn twee scenario's: één zonder en één met zwemwater"

    Kan je in de toekomst nog zwemmen in provinciedomeinen van Kessel-Lo en Diest?: "Er zijn twee scenario's: één zonder en één met zwemwater"

  • Wegen en Verkeer voert werken uit in Schaffen om veiligheid fietsers te verbeteren

    Wegen en Verkeer voert werken uit in Schaffen om veiligheid fietsers te verbeteren

  • Diestse afterclub Outline moet plaats maken voor 30 appartementen

    Diestse afterclub Outline moet plaats maken voor 30 appartementen

  • Twee Nederlandse parachutisten raken met elkaar verstrengeld en storten neer bij militaire oefening aan vliegveld van Schaffen

    Twee Nederlandse parachutisten raken met elkaar verstrengeld en storten neer bij militaire oefening aan vliegveld van Schaffen