Vechtpartij in VIA Tienen, leerlingen naar ziekenhuis, tuchtprocedures opgestart

Vechtpartij in VIA Tienen, leerlingen naar ziekenhuis, tuchtprocedures opgestart

Vechtpartij in VIA Tienen, leerlingen naar ziekenhuis, tuchtprocedures opgestart

In de VIA-school in Tienen zijn donderdag twee groepen leerlingen met elkaar slaags geraakt. Het gaat om een uit de hand gelopen discussie tussen twee leerlingen. De politie is tussenbeide moeten komen, drie leerlingen zijn zelfs met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Tegen negen leerlingen is een tuchtprocedure opgestart. 

Gerelateerd nieuws

  • Leuvense onderzoekers realiseren doorbraak in onderzoek naar darmkanker: "Een aantal bacteriën specifiek gelinkt aan darmkanker"

    Leuvense onderzoekers realiseren doorbraak in onderzoek naar darmkanker: "Een aantal bacteriën specifiek gelinkt aan darmkanker"

  • Molenaar maalt zelf meel in Heimolen in Keerbergen: "Ons meel is van een totaal andere kwaliteit als dat van de meelfabriek"

    Molenaar maalt zelf meel in Heimolen in Keerbergen: "Ons meel is van een totaal andere kwaliteit als dat van de meelfabriek"

  • Huis aan Albert Renierplein in Aarschot waar tweede brandbom ontplofte onbewoonbaar verklaard

    Huis aan Albert Renierplein in Aarschot waar tweede brandbom ontplofte onbewoonbaar verklaard

  • Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"

    Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"

  • Tervuren vindt akkoord met Regie der Gebouwen over erfpacht Bootjeshuis, Koninklijke Moestuin en archeologische site met Sint-Hubertuskapel: "Willen sites nieuw leven inblazen"

    Tervuren vindt akkoord met Regie der Gebouwen over erfpacht Bootjeshuis, Koninklijke Moestuin en archeologische site met Sint-Hubertuskapel: "Willen sites nieuw leven inblazen"