Verdachte ACV-moord twee maanden langer aangehouden

Verdachte ACV-moord twee maanden langer aangehouden

Verdachte ACV-moord twee maanden langer aangehouden

De verdachte van de moord op een ACV bediende in Diest vorig jaar, blijft nog zeker twee maanden langer in voorlopige hechtenis. Normaal moest de raadkamer vandaag ook beslissen over het verzoek van het parket om de verdachte Pool van 36 te interneren, maar de uitspraak is uitgesteld tot vrijdag. Het is al de tweede keer dat de uitspraak wordt uitgesteld. Vandaag heeft het parket de vraag tot internering herhaald. Over drie dagen weten we of de raadkamer er op ingaat. Als dat zo is, zal de dader niet voor het Hof van Assisen moeten verschijnen.

Gerelateerd nieuws

  • Kan je in de toekomst nog zwemmen in provinciedomeinen van Kessel-Lo en Diest?: "Er zijn twee scenario's: één zonder en één met zwemwater"

    Kan je in de toekomst nog zwemmen in provinciedomeinen van Kessel-Lo en Diest?: "Er zijn twee scenario's: één zonder en één met zwemwater"

  • Wegen en Verkeer voert werken uit in Schaffen om veiligheid fietsers te verbeteren

    Wegen en Verkeer voert werken uit in Schaffen om veiligheid fietsers te verbeteren

  • Diestse afterclub Outline moet plaats maken voor 30 appartementen

    Diestse afterclub Outline moet plaats maken voor 30 appartementen

  • Twee Nederlandse parachutisten raken met elkaar verstrengeld en storten neer bij militaire oefening aan vliegveld van Schaffen

    Twee Nederlandse parachutisten raken met elkaar verstrengeld en storten neer bij militaire oefening aan vliegveld van Schaffen

  • Keerbergse Heimolen en Diestse Lindemolen erkend als Actieve Molens

    Keerbergse Heimolen en Diestse Lindemolen erkend als Actieve Molens