Vierdaagse kunstenfestival Rode Hond vandaag gestart in Leuven

Vierdaagse kunstenfestival Rode Hond vandaag gestart in Leuven

Vierdaagse kunstenfestival Rode Hond vandaag gestart in Leuven

Vandaag is in Leuven het vierdaagse kunstenfestival Rode Hond gestart. Het festival, dat vooral gericht is op gezinnen met kinderen, is aan zijn vijftiende editie toe. Tot en met zondag kan je op verschillende locaties in Leuven kijken naar voorleessessies, theaterstukken en dansvoorstellingen. Maar je kan ook zelf de handen uit de mouwen steken in de spelletjeshal of bij een van de workshops. De eyecatcher dit jaar is Radman: een reuzenrad op de Grote Markt waar jong en oud kan luisteren naar de verhalen van het pratende reuzenrad. Meer informatie over het festival vind je op https://www.rodehond.be/ 

Gerelateerd nieuws

  • KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

    KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

  • Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

    Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

  • Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

    Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

  • Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

    Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

  • Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"

    Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"