Will Smith deelt foto van Leuvense Saâdia op Instagram

Will Smith deelt foto van Leuvense Saâdia op Instagram

Will Smith deelt foto van Leuvense Saâdia op Instagram

Je zou nog eerder geloven dat Sinterklaas bestaat dan dat Amerikaanse acteur Will Smith een foto van jou op zijn Instagrampagina deelt. Maar het overkwam de Leuvense Saâdia Kassa. Zij ging maandagavond met een vriendin naar de première van de nieuwe Bad Boys film in Amsterdam, met Smith in één van de hoofdrollen. De vriendinnen poseerden er voor een affiche van de cover van de film en Saâdia zette die foto op haar instagram. Ze vermeldt Will Smith zodat hij de foto kan zien. Niet veel later verschijnt diezelfde foto op zijn account. 

Gerelateerd nieuws

  • KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

    KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

  • Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

    Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

  • Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

    Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

  • Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

    Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

  • Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"

    Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"