Wintermagie start in Tienen: "Dat is hier ambiance, eindelijk nog eens buitenkomen!"

Wintermagie start in Tienen: "Dat is hier ambiance, eindelijk nog eens buitenkomen!"

Wintermagie start in Tienen: "Dat is hier ambiance, eindelijk nog eens buitenkomen!"

In Tienen is dit weekend Wintermagie van start gegaan. Een coronaveilige editie, maar dat maakte het plezier er niet minder om. Op de Grote Markt kan je nog tot 9 januari naar de kerstmarkt. Kerstmuziek, warme chocomelk en natuurlijk de typische totenmannen: in Tienen weten ze hoe de eindejaarsperiode goed in te zetten.

Gerelateerd nieuws

  • Lange rij aan Ladeuzeplein in Leuven voor totale uitverkoop van bekende platenwinkel Bilbo Records

    Lange rij aan Ladeuzeplein in Leuven voor totale uitverkoop van bekende platenwinkel Bilbo Records

  • Grens tussen Rotselaar en Haacht gewijzigd zodat voetbalveld van VK Wakkerzeel in Haacht ligt: "Eenvoudigste oplossing om gebouwen te vernieuwen"

    Grens tussen Rotselaar en Haacht gewijzigd zodat voetbalveld van VK Wakkerzeel in Haacht ligt: "Eenvoudigste oplossing om gebouwen te vernieuwen"

  • De vrouwen van OHL verliezen de bekerfinale en grijpen naast hun eerste prijs ooit

    De vrouwen van OHL verliezen de bekerfinale en grijpen naast hun eerste prijs ooit

  • Leuvense onderzoekers realiseren doorbraak in onderzoek naar darmkanker: "Een aantal bacteriën specifiek gelinkt aan darmkanker"

    Leuvense onderzoekers realiseren doorbraak in onderzoek naar darmkanker: "Een aantal bacteriën specifiek gelinkt aan darmkanker"

  • Molenaar maalt zelf meel in Heimolen in Keerbergen: "Ons meel is van een totaal andere kwaliteit als dat van de meelfabriek"

    Molenaar maalt zelf meel in Heimolen in Keerbergen: "Ons meel is van een totaal andere kwaliteit als dat van de meelfabriek"