Wordt OHL-Moeskroen uitgesteld door coronabesmettingen bij Henegouwers?

Wordt OHL-Moeskroen uitgesteld door coronabesmettingen bij Henegouwers?

Wordt OHL-Moeskroen uitgesteld door coronabesmettingen bij Henegouwers?

Het ziet er naar uit dat de wedstrijd van OHL tegen Moeskroen van komende zaterdag in het water valt door coronabesmettingen bij de Henegouwers. De meest recente testresultaten bij de rode lantaarn tonen aan dat er nog maar eens vier positieve gevallen zijn bijgekomen. Het totaal staat nu op liefst 25 besmettingen. Vorige week leverden 21 van de 33 spelers een positieve coronatest af. De club besliste om de hele kern én technische staf in quarantaine te plaatsen, maar nu zijn er dus nog eens 4 extra besmettingen bijgekomen. Moeskroen zou zo al voor de derde opeenvolgende keer een wedstrijd moeten laten uitstellen. Ook voor OHL is dit een vervelende situatie want als de wedstrijd effectief uitgesteld wordt zullen de Leuvenaars door de aankomende interlandbreak maar liefst 23 dagen zonder competitieduel zitten. De interlands van de Rode Duivels tegen Zwitserland, Engeland en Denemarken gaan zoals u ondertussen weet door aan Den Dreef. 

Gerelateerd nieuws

  • KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

    KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

  • Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

    Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

  • Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

    Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

  • Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

    Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

  • Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"

    Leerkrachten van Woudlucht organiseren festival voor hun leerlingen: "veel leuker dan stilzitten op een stoel"