VRT-journalisten Wim De Vilder en Hanne Decoutere krijgen prijs van oud-rechtenstudenten

VRT-journalisten Wim De Vilder en Hanne Decoutere krijgen prijs van oud-rechtenstudenten

VRT-journalisten Wim De Vilder en Hanne Decoutere krijgen prijs van oud-rechtenstudenten

VRG-alumni, de Leuvense vereniging voor ex-rechtenstudenten, heeft vandaag har jaarlijkse alumniprijs uitgedeeld aan VRT-journalisten Wim De Vilder, die in Wilsele woont, en Hanne Decoutere. De twee journaalankers worden geëerd voor de professionele en objectieve manier waarop ze het nieuws tot in de huiskamer brengen. Door de prijs uit te reiken aan twee journalisten, wil de faculteit ook het belang van persvrijheid en onafhankelijke journalistiek in de kijker zetten. Beide laureaten waren uiteraard vereerd met de prijs. 

Gerelateerd nieuws

 • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

 • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

 • Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

  Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

 • Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

  Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

 • Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"

  Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"