Warenhuis INNO in Leuvense Diestsestraat zoekt overnemer

Warenhuis INNO in Leuvense Diestsestraat zoekt overnemer

Warenhuis INNO in Leuvense Diestsestraat zoekt overnemer

Het warenhuis INNO in de Diestsestraat in Leuven staat te koop. Het Duitse moederbedrijf wil al haar 16 winkels in België overlaten, dus ook die in Leuven. Voor het personeel verandert er voorlopig nog niets, want er is nog geen overnemer gevonden. De INNO is al lang een vaste waarde in de Leuvense Diestsestraat, maar daar zou binnenkort dus een einde aan kunnen komen, tenzij de overnemer de naam behoudt natuurlijk.

Gerelateerd nieuws

  • Ook tweede minderjarige verdachte van steekpartij aan station van Leuven opgepakt

    Ook tweede minderjarige verdachte van steekpartij aan station van Leuven opgepakt

  • Joost Klein fans al vanaf 7u20 op Oude Markt: "De energie die hij uitstraalt is speciaal"

    Joost Klein fans al vanaf 7u20 op Oude Markt: "De energie die hij uitstraalt is speciaal"

  • Jongeren uit Linden brengen week door met jongeren uit het Duitse, Nederlandse, Spanse, Oostenrijkse en Franse Linden: "Leuk om vrienden te maken uit andere landen"

    Jongeren uit Linden brengen week door met jongeren uit het Duitse, Nederlandse, Spanse, Oostenrijkse en Franse Linden: "Leuk om vrienden te maken uit andere landen"

  • Zomertip - Fietsen langs Kastelen

    Zomertip - Fietsen langs Kastelen

  • Beerschot komt nog te vroeg voor Ikwuemesi, Óscar García (OH Leuven) over mogelijke interesse Barcelona: "Ik focus op zaterdag"

    Beerschot komt nog te vroeg voor Ikwuemesi, Óscar García (OH Leuven) over mogelijke interesse Barcelona: "Ik focus op zaterdag"