Huis onbewoonbaar na zware brand in Tervuren

Huis onbewoonbaar na zware brand in Tervuren

Huis onbewoonbaar na zware brand in Tervuren

In Vossem, een deelgemeente van Tervuren is dat, is een woning onbewoonbaar na een zware brand gisterenavond. De schade is groot, maar de bewoners konden het huis op tijd verlaten, niemand raakte gewond. Rond 10u gisterenavond brak er brand uit op de zolderverdieping van de woning in Steenputten, de oorzaak is nog niet bekend. Toen de brandweer toekwam, sloegen de vlammen al uit het dak. Het vuur was snel onder controle, maar de brandweer moest nog uren nablussen. Er zat ook asbest in het dak, maar er is geen gevaar voor de omwonenden.

Gerelateerd nieuws

  • Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"

    Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"

  • Tervuren vindt akkoord met Regie der Gebouwen over erfpacht Bootjeshuis, Koninklijke Moestuin en archeologische site met Sint-Hubertuskapel: "Willen sites nieuw leven inblazen"

    Tervuren vindt akkoord met Regie der Gebouwen over erfpacht Bootjeshuis, Koninklijke Moestuin en archeologische site met Sint-Hubertuskapel: "Willen sites nieuw leven inblazen"

  • 5 nieuwe tennisvelden, een polyvalent hockey-tennisveld, drie padelterreinen en een vernieuwd clubhuis voor de Blue Lions in Tervuren

    5 nieuwe tennisvelden, een polyvalent hockey-tennisveld, drie padelterreinen en een vernieuwd clubhuis voor de Blue Lions in Tervuren

  • Het Spaans Huis in Tervuren is failliet: door de werken aan de fietssnelweg ging het al een tijd slecht

    Het Spaans Huis in Tervuren is failliet: door de werken aan de fietssnelweg ging het al een tijd slecht

  • Extra verkeershinder in Tervuren door werken aan Leonardtunnel: "Uitstellen zou nog erger zijn"

    Extra verkeershinder in Tervuren door werken aan Leonardtunnel: "Uitstellen zou nog erger zijn"