Extra verkeershinder in Tervuren door werken aan Leonardtunnel: "Uitstellen zou nog erger zijn"

Extra verkeershinder in Tervuren door werken aan Leonardtunnel: "Uitstellen zou nog erger zijn"

Extra verkeershinder in Tervuren door werken aan Leonardtunnel: "Uitstellen zou nog erger zijn"

De nieuwe fase van de werken aan de Leonardtunnel zal wellicht voor extra verkeershinder zorgen in Tervuren. De tunnels krijgen een onderhoud, maar daarvoor moet nu ook de verbinding van de E411 naar de binnenring afgesloten worden. De werken zorgen voor extra verkeer op de andere uitvalswegen van Brussel, zoals de Tervurenlaan en het Vierarmenkruispunt. Tervuren zegt dat het pas laat geïnformeerd werd door het Agentschap Wegen en Verkeer, maar de werken uitstellen, zoals onder meer de gemeente Oudergem vraagt, zou voor nog meer problemen zorgen, klinkt het.

Gerelateerd nieuws

  • Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"

    Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"

  • Tervuren vindt akkoord met Regie der Gebouwen over erfpacht Bootjeshuis, Koninklijke Moestuin en archeologische site met Sint-Hubertuskapel: "Willen sites nieuw leven inblazen"

    Tervuren vindt akkoord met Regie der Gebouwen over erfpacht Bootjeshuis, Koninklijke Moestuin en archeologische site met Sint-Hubertuskapel: "Willen sites nieuw leven inblazen"

  • 5 nieuwe tennisvelden, een polyvalent hockey-tennisveld, drie padelterreinen en een vernieuwd clubhuis voor de Blue Lions in Tervuren

    5 nieuwe tennisvelden, een polyvalent hockey-tennisveld, drie padelterreinen en een vernieuwd clubhuis voor de Blue Lions in Tervuren

  • Het Spaans Huis in Tervuren is failliet: door de werken aan de fietssnelweg ging het al een tijd slecht

    Het Spaans Huis in Tervuren is failliet: door de werken aan de fietssnelweg ging het al een tijd slecht

  • Prachtige hyacinten in bloei in Park van Tervuren

    Prachtige hyacinten in bloei in Park van Tervuren