Nieuws woensdag 20 januari 2021

Nieuws woensdag 20 januari 2021

Nieuws woensdag 20 januari 2021

De Britse coronvariant dringt meer en meer ook onze regio binnen, 141 leerlingen, de leerkrachten en de directie van een school in Molenbeek-Wersbeek moeten in quarantaine na 2 besmettingen. 11 bewoners en 5 personeelsleden van woonzorgcentrum Vogelzang in Heverlee testen ook positief op de Britse variant. Een vrouw van 42 steekt een vrouw van 73 neer in de Leuvenselaan in Tienen, het slachtoffer is in levensgevaar. De horeca in onze regio slaakt een nieuwe noodkreet: we moeten op 1 maart kunnen openen, en dat kan veilig, klinkt het. En Overijse en Hoeilaart willen mee tot Oost-Brabant gaan horen en niet langer deel uitmaken van Halle-Vilvoorde.

Gerelateerd nieuws

  • De vrouwen van OHL verliezen de bekerfinale en grijpen naast hun eerste prijs ooit

    De vrouwen van OHL verliezen de bekerfinale en grijpen naast hun eerste prijs ooit

  • Leuvense onderzoekers realiseren doorbraak in onderzoek naar darmkanker: "Een aantal bacteriën specifiek gelinkt aan darmkanker"

    Leuvense onderzoekers realiseren doorbraak in onderzoek naar darmkanker: "Een aantal bacteriën specifiek gelinkt aan darmkanker"

  • Molenaar maalt zelf meel in Heimolen in Keerbergen: "Ons meel is van een totaal andere kwaliteit als dat van de meelfabriek"

    Molenaar maalt zelf meel in Heimolen in Keerbergen: "Ons meel is van een totaal andere kwaliteit als dat van de meelfabriek"

  • Huis aan Albert Renierplein in Aarschot waar tweede brandbom ontplofte onbewoonbaar verklaard

    Huis aan Albert Renierplein in Aarschot waar tweede brandbom ontplofte onbewoonbaar verklaard

  • Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"

    Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"