Nieuws woensdag 20 januari 2021

Nieuws woensdag 20 januari 2021

Nieuws woensdag 20 januari 2021

De Britse coronvariant dringt meer en meer ook onze regio binnen, 141 leerlingen, de leerkrachten en de directie van een school in Molenbeek-Wersbeek moeten in quarantaine na 2 besmettingen. 11 bewoners en 5 personeelsleden van woonzorgcentrum Vogelzang in Heverlee testen ook positief op de Britse variant. Een vrouw van 42 steekt een vrouw van 73 neer in de Leuvenselaan in Tienen, het slachtoffer is in levensgevaar. De horeca in onze regio slaakt een nieuwe noodkreet: we moeten op 1 maart kunnen openen, en dat kan veilig, klinkt het. En Overijse en Hoeilaart willen mee tot Oost-Brabant gaan horen en niet langer deel uitmaken van Halle-Vilvoorde.

Gerelateerd nieuws

  • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

    11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

    Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  • Leuvensesteenweg in Hever bij Boortmeerbeek gedeeltelijk afgesloten na zwaar ongeval

    Leuvensesteenweg in Hever bij Boortmeerbeek gedeeltelijk afgesloten na zwaar ongeval

  • Burgemeesters van Linter en Glabbeek vragen Proximus en Orange om te investeren in beter gsm-bereik en mobiel internet in hun gemeenten

    Burgemeesters van Linter en Glabbeek vragen Proximus en Orange om te investeren in beter gsm-bereik en mobiel internet in hun gemeenten

  • Komende maanden werken aan drie bruggen op ring van Aarschot

    Komende maanden werken aan drie bruggen op ring van Aarschot