Op zoek naar tickets voor Rock Werchter? Let op voor oplichters

Op zoek naar tickets voor Rock Werchter? Let op voor oplichters

Op zoek naar tickets voor Rock Werchter? Let op voor oplichters

Verschillende mensen zijn in een zoektocht naar tickets voor Rock Werchter het slachtoffer geworden van een oplichter. De tickets van het festival dat nu donderdag van start gaat, zijn al een tijdje uitverkocht en dus gaan mensen onder meer via facebook op zoek naar tickets die worden doorverkocht. Ook Cindy uit Keerbergen zocht zo naar een kaartje en vond Emilie Declercq die haar dagticket verkocht voor 100 euro. Cindy betaalde, maar zag haar ticket nooit. Ook in andere facebookgroepen komt de naam van Emilie Declercq terug. Het blijkt te gaan om een vals profiel waarmee tientallen mensen werden opgelicht. Het profiel gebruikt meerdere rekeningnummers en stopt de communicatie van zodra er betaald is. De organisatie van Rock Werchter roept op om enkel tickets te kopen via Ticketmaster, het bedrijf achter de ticketverkoop van het festival. Je ticket via andere kanalen doorverkopen kan, maar enkel als de verkoopprijs niet hoger is dan de aankoopprijs. 

Gerelateerd nieuws

  • Sportief Rotselaar verzekert zich tegen Elewijt van titel en promoveert naar derde afdeling (3-1)

    Sportief Rotselaar verzekert zich tegen Elewijt van titel en promoveert naar derde afdeling (3-1)

  • 200 lopers doen mee aan obstakelrun in Montfortcollege in Rotselaar: "We komen op plaatsen waar we anders niet mogen zijn"

    200 lopers doen mee aan obstakelrun in Montfortcollege in Rotselaar: "We komen op plaatsen waar we anders niet mogen zijn"

  • Rotselaar heeft plannen met de dorpskern: "Een ondergrondse parking, meer groen en nieuwbouwprojecten"

    Rotselaar heeft plannen met de dorpskern: "Een ondergrondse parking, meer groen en nieuwbouwprojecten"

  • Werken aan station Wezemaal opnieuw opgestart: Infrabel en aannemer doen er alles aan om achterstand in te halen

    Werken aan station Wezemaal opnieuw opgestart: Infrabel en aannemer doen er alles aan om achterstand in te halen

  • Montfortcollege in Rotselaar organiseert zaterdag Obstacle Run op school: "Vijver oversteken en onder legernetten kruipen"

    Montfortcollege in Rotselaar organiseert zaterdag Obstacle Run op school: "Vijver oversteken en onder legernetten kruipen"