Toch geen beslissing over amateurvoetbal, Voetbal Vlaanderen wacht overlegcomité 22 januari af

Toch geen beslissing over amateurvoetbal, Voetbal Vlaanderen wacht overlegcomité 22 januari af

Toch geen beslissing over amateurvoetbal, Voetbal Vlaanderen wacht overlegcomité 22 januari af

Het is nog maar de vraag of de amateurploegen dit seizoen uberhaupt nog in actie komen. Normaal zou daar vandaag een beslissing over vallen, maar Voetbal Vlaanderen stelt die nu toch nog uit tot 25 januari. Het wil eerst het overlegcomité van 22 januari afwachten voor het een definitieve beslissing neemt. Indien er op het overlegcomité sprake zou zijn van versoepelingen, dan zou een heropstart van de competities nog een optie zijn. Zo niet, kan het haast niet anders of het seizoen van zowel de amateurploegen als jeugdreeksen boven de 13 jaar zit erop. Meer nieuws daarvan dus 25 januari.  

Gerelateerd nieuws

  • Lange rij aan Ladeuzeplein in Leuven voor totale uitverkoop van bekende platenwinkel Bilbo Records

    Lange rij aan Ladeuzeplein in Leuven voor totale uitverkoop van bekende platenwinkel Bilbo Records

  • Grens tussen Rotselaar en Haacht gewijzigd zodat voetbalveld van VK Wakkerzeel in Haacht ligt: "Eenvoudigste oplossing om gebouwen te vernieuwen"

    Grens tussen Rotselaar en Haacht gewijzigd zodat voetbalveld van VK Wakkerzeel in Haacht ligt: "Eenvoudigste oplossing om gebouwen te vernieuwen"

  • De vrouwen van OHL verliezen de bekerfinale en grijpen naast hun eerste prijs ooit

    De vrouwen van OHL verliezen de bekerfinale en grijpen naast hun eerste prijs ooit

  • Leuvense onderzoekers realiseren doorbraak in onderzoek naar darmkanker: "Een aantal bacteriën specifiek gelinkt aan darmkanker"

    Leuvense onderzoekers realiseren doorbraak in onderzoek naar darmkanker: "Een aantal bacteriën specifiek gelinkt aan darmkanker"

  • Molenaar maalt zelf meel in Heimolen in Keerbergen: "Ons meel is van een totaal andere kwaliteit als dat van de meelfabriek"

    Molenaar maalt zelf meel in Heimolen in Keerbergen: "Ons meel is van een totaal andere kwaliteit als dat van de meelfabriek"