Toch geen beslissing over amateurvoetbal, Voetbal Vlaanderen wacht overlegcomité 22 januari af

Toch geen beslissing over amateurvoetbal, Voetbal Vlaanderen wacht overlegcomité 22 januari af

Toch geen beslissing over amateurvoetbal, Voetbal Vlaanderen wacht overlegcomité 22 januari af

Het is nog maar de vraag of de amateurploegen dit seizoen uberhaupt nog in actie komen. Normaal zou daar vandaag een beslissing over vallen, maar Voetbal Vlaanderen stelt die nu toch nog uit tot 25 januari. Het wil eerst het overlegcomité van 22 januari afwachten voor het een definitieve beslissing neemt. Indien er op het overlegcomité sprake zou zijn van versoepelingen, dan zou een heropstart van de competities nog een optie zijn. Zo niet, kan het haast niet anders of het seizoen van zowel de amateurploegen als jeugdreeksen boven de 13 jaar zit erop. Meer nieuws daarvan dus 25 januari.  

Gerelateerd nieuws

  • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

    11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

    Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  • Leuvensesteenweg in Hever bij Boortmeerbeek gedeeltelijk afgesloten na zwaar ongeval

    Leuvensesteenweg in Hever bij Boortmeerbeek gedeeltelijk afgesloten na zwaar ongeval

  • Burgemeesters van Linter en Glabbeek vragen Proximus en Orange om te investeren in beter gsm-bereik en mobiel internet in hun gemeenten

    Burgemeesters van Linter en Glabbeek vragen Proximus en Orange om te investeren in beter gsm-bereik en mobiel internet in hun gemeenten

  • Komende maanden werken aan drie bruggen op ring van Aarschot

    Komende maanden werken aan drie bruggen op ring van Aarschot