ROB-tv Vertellingen 2019

 

De zomer komt eraan en voor ROB-tv staan er deze zomer voor de eerste keer de ROB-tv Zomervertellingen op het programma. Geniet 5 dinsdagen van een gratis voorstelling van een Verteller met naam op een prachtige locatie bij jou in de buurt. Brouwerij Breda trakteert iedere bezoeker op een heerlijk biertje. Iedereen is welkom vanaf 19u, de show start om 20u en duurt ongeveer een uurtje. Bij mooi weer vindt de Vertelling plaats in open lucht en breng je best je eigen stoeltje mee. Bij regenweer is er een alternatieve binnenlocatie voorzien. Toegang is volledig GRATIS voor jong en oud. Dus iedereen van harte welkom!

Wil je er graag bij zijn? Noteer alvast volgende data in je agenda:

 

JULI

 • 2 juli: Nigel Williams in Diest

  Buitenlocatie: Citadel, ingang via Leuvensestraat

  Binnenlocatie: Loods Bar Piket (op de Citadel)

 • 9 juli: William Boeva in Scherpenheuvel

  Buitenlocatie: Grasveld Gemeenschapscentrum Den Egger, August Nihoulstraat 74

  Binnenlocatie: Gemeenschapscentrum Den Egger, August Nihoulstraat 74

 • 23 juli: Jeron Dewulf in Aarschot 

  Buitenlocatie: Stadspark, Stadspark 1

  Binnenlocatie: Cultureel Centrum Het Gasthuis, Gasthuisstraat 22

 • 30 juli: Thomas Smith in Geetbets

  Buitenlocatie: Kasteel van Hoen, Kasteellaan 17 

  Binnenlocatie: Kasteel van Hoen, Kasteellaan 17 (zaal)

 AUGUSTUS

 • 20 augustus: Rob Vanoudenhoven in Begijnendijk

         Buitenlocatie: Oude Molen, Molenweg

         Binnenlocatie: Basisschool De Puzzel, De Bruynlaan 19

 

Wij hebben er alvast zin in en we hopen je deze zomer te mogen verwelkomen op de ROB-tv Vertellingen. Tot binnenkort!

 

Vergeet je stoeltje niet!

LINE-UP VERTELLERS 2019

Nigel Williams, afkomstig van Bristol (UK) is één van de grondleggers van de nieuwe golf van Belgische stand-upcomedy van eind jaren negentig. In 2000 won hij Humo’s Comedy Cup en sindsdien bestookt hij vanaf podia in binnen- en buitenland het publiek met zijn up-tempo stand-upcomedy.  Geen typetjes, acts, speciaal decor of attributen, enkel Nigel en een microfoon. Hij brengt stand-up in de zuiverste Angelsaksische traditie, geënt op de actualiteit, met messcherpe observaties en met veel improvisatie, freewheelen en met ruimte voor pittige interacties met het publiek.  Nigel op zijn best dus: dicht bij het publiek, onvoorspelbaar, eerlijk, verontwaardigd en confronterend. Verwacht je aan een stand-up sneltrein met een ‘best of’ van 7 zaalshows aangevuld met nieuwe teksten die hij speciaal schrijft voor deze avond.

William Boeva is al lang geen onbekende meer in het Vlaamse comedylandschap. Gekend als “grappigste dwerg der Lage Landen” veroverde hij de laatste jaren zijn plaats tussen de grootheden (no pun intended) van de stand-upscène. Het is intussen 10 jaar geleden dat William voor het eerst in comedycafé The Joker op het podium kroop en dus ook 10 jaar geleden dat hij daar enorm op zijn bakkes ging. In die 10 jaar veranderde er veel en om dat allemaal nog wat erger te maken, is William net 30 geworden. Dertig! Dat steekt, want van een dertigjarige verwachten we dat hij meer doet dan wat gamen en Pokémonkaarten verzamelen. Hij is nog jong, het leven ligt aan zijn voeten. En hij is er klaar voor om zijn leven nu eens echt in handen te nemen. Denkt hij.

1 comedian, 1 podium, 1 buikje. Ondanks alle dagelijkse commentaar toch lachend door het leven. Hey, niemand is perfect en Jeron misschien nog een beetje minder dan de rest.
Lang leve imperfectie, fuck de norm.
In deze zomervertelling van foute vriend Jeron Dewulf, stelt hij alles wat je hoort te zijn op je 40ste in vraag. Half way life, even tijd om terug te kijken en besluiten, hoe overleef je de komende 40 jaar. Jeron Dewulf is bekend van de populaire reeksen Foute Vrienden en Advocaat van de duivel op 2BE. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn.

 

 

Thomas Smith is een stand-up comedian “pur sang” met Britse roots, maar vooral actief in Vlaanderen en Nederland. Smith speelt zowel in het Engels (zijn moedertaal) als in het Nederlands (getint met een licht Antwaarps accent). Hij begon zijn carrière in 2000 als finalist van Humo’s Comedy Cup. Thomas Smith is een comedian die het flegma en flow van de pure Engelse stand-up comedy weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent. Observatie, improvistatie, knipoog, waarheid en glijmiddel.

 

 

Rob Vanoudenhoven, Wie kent hem niet.  Zijn eerste 50 jaar op deze planeet.  Hem laten vertellen over zijn leven, werk en avonturen. Over XII stielen en XIII ongelukken. Over altijd ja zeggen en proberen te “overleven”. Over ”Who the fuck is Rob Vanoudenhoven”, waarmee hij zichzelf tegen wil en dank op de kaart heeft gezet in het medialandschap. Over hoe zijn eigen programma, de” XII werken van Vanoudenhoven” zijn leven ondersteboven heeft gehaald. Over de vork en de steel in zijn leven in dat “medialandschap”. Ups en downs, lief en leed, vriend en vijand, berg en dal, top en flop. Maar ook hoe mooi en leerrijk die eerste 50 jaren zijn geweest. Ga met hem maar eens op een terras zitten.... Nu wil hij het eindelijk delen, in de zaal. Met iedereen.