ROBtv Cruise naar de Noorse Fjorden & Denemarken


De Noorse Fjorden zijn betoverend mooi, zeker vanop het water! Het is dan ook al jaren één van de populairste cruisebestemmingen ter wereld dankzij de indrukwekkende fjorden, maar ook door het ruige Noorse binnenland met watervallen, gletsjers en betoverende meren. 

Samen met gelijkgestemde kijkers van ROBtv reis je onder begeleiding van een ervaren team naar Noorwegen, maar je bezoekt ook Kopenhagen, de gezellige Deense hoofdstad.

MSC Euribia

Als het schip aanlegt, kan je ervoor kiezen om er op eigen houtje op uit te trekken of om deel te nemen aan georganiseerde uitstappen met gids. Aan boord van de gloednieuwe en luxueuze MSC Euribia is echt alles aanwezig voor een onvergetelijke reis. Alles is tot in de puntjes geregeld en dankzij je eigen begeleidingsteam heb je altijd een aanspreekpunt in geval van vragen.

Eén van de nieuwste schepen uit de MSC vloot is de Euribia, vernoemd naar de oude zeegodin die de winden, het weer en de sterrenbeelden in bedwang hield om de zeeën te beheersen. Het schip maakt deel uit van de populaire ‘Meraviglia Plus’ klasse. De MSC Euribia is uitgerust met opvallende nieuwigheden. Niet alleen prijken tal van originele kunstwerken op de dekken, voor het eerst is ook de romp zelf een visueel meesterwerk.

Begeleiding

Goed geïnformeerd en tot in de puntjes georganiseerd

Een aantal weken voor het vertrek nodigen we je graag uit voor een (online) infosessie. Tijdens dit infomoment krijg je alle praktische informatie en handige tips om alles uit jouw cruise te halen. Je krijgt ook de kans om vragen te stellen aan de Thema Travel bestemmingsspecialisten.

Ervaren begeleidingsteam

Een ervaren begeleidingsteam reist met je mee* en staat dag en nacht voor je klaar. Elke ochtend en avond kan je met je vragen terecht bij de Thema Travel Infobalie. Er is ook een permanentienummer dat 24/7 bereikbaar is in geval van nood. Tijdens de cruise zal het begeleidingsteam regelmatig extra activiteiten organiseren. Denk maar aan gezellige aperitiefmomenten, een leuke quiz enzovoort.

Communicatie in het Nederlands

De officiële communicatie aan boord gebeurt in 5 talen, maar niet in het Nederlands. Daar brengt Thema Travel graag verandering in. Speciaal voor onze reizigers zal tijdens de cruise de belangrijkste communicatie ook in het Nederlands beschikbaar zijn:

  • Check-in assistentie
  • Welkomstmeeting
  • Nederlandstalige dagprogramma's
  • Uitleg over de ontschepingsprocedure
  • Avondmenu's in het à-la-carte restaurant
  • ...
Medische Begeleiding

Aan boord is er medische staff en een goed uitgeruste ziekenboeg (privé kliniek). Indien gewenst, regelt de reisbegeleiding een doktersbezoek in jouw kajuit of een bezoek aan de ziekenboeg. Ook kan de verantwoordelijke van de groep je eventueel bijstaan tijdens een doktersbezoek en helpen met de verzekeringsadministratie.

Prijzen en afreisdatum

Periode: 23/09/2023 - 30/09/2023 (8 dagen, 7 nachten)

Prijs: vanaf 949 euro per persoon

Meer info?: Klik hier voor alle info of via deze link kan je de online infosessie bekijken. 

Interesse of bijkomende vragen? Bel naar Thema Travel in Diest op 078/15 27 07 of stuur een e-mail naar info@thematravel.be