Drie handelszaken in Kessel-Lo krijgen inbrekers over de vloer

Drie handelszaken in Kessel-Lo krijgen inbrekers over de vloer

Drie handelszaken in Kessel-Lo krijgen inbrekers over de vloer

In Kessel-Lo is er dit weekend in drie verschillende handelszaken ingebroken. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag. Twee onbekenden verbrijzelen rond half 3 eerst de deur van Café Rocco op de Diestsesteenweg en gaan aan de haal met een iPad. Niet veel later beuken dezelfde twee individuen ook de deur van Frituur Station in. Daar nemen ze de inhoud van de kassa mee. Tot slot moet ook de voorruit van boardgamecafé en spelletjeswinkel Demo-Spel eraan geloven. Ook hier maken de twee dieven de inhoud van de kassa buit, vermoedelijk ruim 1000 euro. Bij die laatste inbraak moet minstens een van de dieven zich gesneden hebben aan het glas, want er lag een plas bloed op de vloer. Politie en gerecht hebben een duidelijk spoor naar de mogelijke daders, maar kunnen, in het belang van het onderzoek, hierover niet communiceren. 


Wil jij meer Nieuws uit Leuven ontvangen via WhatsApp? Klik dan HIER (enkel via smartphone). 

Gerelateerd nieuws

 • Opvallende, rode wegmarkeringen aan station van Leuven moeten omgeving veiliger maken: "maatregel na dodelijk ongeval in februari"

  Opvallende, rode wegmarkeringen aan station van Leuven moeten omgeving veiliger maken: "maatregel na dodelijk ongeval in februari"

 • OH Leuven spreekt met drie sportief directeurs, toekomst Óscar García blijft onzeker: "Er moeten veel zaken veranderen"

  OH Leuven spreekt met drie sportief directeurs, toekomst Óscar García blijft onzeker: "Er moeten veel zaken veranderen"

 • Het nieuwe Ateleir RE-NÉ opent in Leuven: "Leuven is de perfecte locatie om Vlaanderen, Wallonië en Brussel samen te brengen."

  Het nieuwe Ateleir RE-NÉ opent in Leuven: "Leuven is de perfecte locatie om Vlaanderen, Wallonië en Brussel samen te brengen."

 • Buitengezette klant gooit fles aceton naar portier Bierkelder in Leuven, politie pakt dader op

  Buitengezette klant gooit fles aceton naar portier Bierkelder in Leuven, politie pakt dader op

 • Technisch directeur Gyorgy Csepregi vertrekt bij Beerschot, ligt de weg open naar OH Leuven?

  Technisch directeur Gyorgy Csepregi vertrekt bij Beerschot, ligt de weg open naar OH Leuven?