Grote jobbeurs op komst in Tienen: "De één op één match maken is niet altijd gemakkelijk"

Grote jobbeurs op komst in Tienen: "De één op één match maken is niet altijd gemakkelijk"

Grote jobbeurs op komst in Tienen: "De één op één match maken is niet altijd gemakkelijk"

Wie nog op zoek is naar een job in de regio kan op donderdag 20 april terecht in zaal Manège in Tienen, voor een grote jobbeurs. Die dag kan je kennismaken met maar liefst 36 bedrijven uit de regio Zuid-Oost Hageland. Zo'n jobbeurs is nodig want er staan meer vacatures dan anders open. In de periode van maart vorig jaar tot februari van dit jaar ontving de VDAB iets meer dan 2500 vacatures in de regio Zuid-Oost Hageland, 60% meer dan dezelfde periode voor corona, toen waren het er ongeveer 1600. Er zijn vooral productiemedewerkers, medewerkers in de fruitteelt en kinderverzorgers nodig. Toch geraken die vacatures niet zo gemakkelijk ingevuld, bijvoorbeeld omdat mensen niet altijd de juiste vaardigheden hebben voor de job die ze willen doen. 

Gerelateerd nieuws

 • Suikerrock kondigt 10 nieuwe namen aan voor zijpodia The Cube en The Palace: onder meer Leuvenaar Jokke en GOOSE-frontman Mickael Karkousse

  Suikerrock kondigt 10 nieuwe namen aan voor zijpodia The Cube en The Palace: onder meer Leuvenaar Jokke en GOOSE-frontman Mickael Karkousse

 • Tienen doet tijdens maand mei mee aan grote Vlaamse stappenclash

  Tienen doet tijdens maand mei mee aan grote Vlaamse stappenclash

 • Dieven stelen voor 13.000 euro aan werkmateriaal in Vissenaken: "We werken weer een tijdje voor niets"

  Dieven stelen voor 13.000 euro aan werkmateriaal in Vissenaken: "We werken weer een tijdje voor niets"

 • Vooruit Tienen wil dat stad werk maakt van parking in Grimde: "Parkeerdruk is hoog"

  Vooruit Tienen wil dat stad werk maakt van parking in Grimde: "Parkeerdruk is hoog"

 • Stad Tienen start met "fietsbieb" waar kinderen tot 12 voor 20 euro per jaar fiets kunnen huren: "Omdat ze snel te groot zijn voor hun fiets"

  Stad Tienen start met "fietsbieb" waar kinderen tot 12 voor 20 euro per jaar fiets kunnen huren: "Omdat ze snel te groot zijn voor hun fiets"