Herent Helpt organiseert 1 jaar na overstromingen in Wallonië nog steeds steunacties

Herent Helpt organiseert 1 jaar na overstromingen in Wallonië nog steeds steunacties

Herent Helpt organiseert 1 jaar na overstromingen in Wallonië nog steeds steunacties

Exact één jaar geleden werd ons land opgeschrikt door één van de ergste natuurrampen in haar geschiedenis. Door dagenlange regen traden verschillende rivieren in wallonië uit hun oevers. De taferelen die daarop volgden staan nog op ieders netvlies gebrand. Vernielde huizen, ronddrijvende wagens en mensen die hun toevlucht zochten op de daken. Ook uit onze regio kwam in de nasleep van de overstromingen heel wat hulp. En dat tot op de dag van vandaag. Van Herent Helpt bijvoorbeeld. Zij organiseren nog steeds veel activiteiten om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de overstromingen.

Gerelateerd nieuws

  • Keerbergse Heimolen en Diestse Lindemolen erkend als Actieve Molens

    Keerbergse Heimolen en Diestse Lindemolen erkend als Actieve Molens

  • Extra vakantiedag voor werknemers SBB die vandaag met de fiets naar kantoor komen: "Hopen dat zij de volgende maanden de fiets gaan gebruiken voor woon-werkverkeer"

    Extra vakantiedag voor werknemers SBB die vandaag met de fiets naar kantoor komen: "Hopen dat zij de volgende maanden de fiets gaan gebruiken voor woon-werkverkeer"

  • Koper die meer dan 1.000 euro betaalde voor Rode Kruis-pleisters in Tienen is gevonden

    Koper die meer dan 1.000 euro betaalde voor Rode Kruis-pleisters in Tienen is gevonden

  • Twee Nederlandse parachutisten raken met elkaar verstrengeld en storten neer bij militaire oefening aan vliegveld van Schaffen

    Twee Nederlandse parachutisten raken met elkaar verstrengeld en storten neer bij militaire oefening aan vliegveld van Schaffen

  • Floerebrug, Kosmosbrug en De Witte Brug. De 7 nieuwe bruggen in het Demerbekken kregen een naam: "Inspiratie gehaald uit omgeving en Ernest Claes"

    Floerebrug, Kosmosbrug en De Witte Brug. De 7 nieuwe bruggen in het Demerbekken kregen een naam: "Inspiratie gehaald uit omgeving en Ernest Claes"